Retourneren

Flexibel en Eenvoudig Retourbeleid

Bij Michel Lutteur zetten we ons in voor uw tevredenheid. Mocht u om welke reden dan ook besluiten om uw aankoop te retourneren, dan hebben we een helder en eenvoudig proces voor u opgesteld:

Annulering voor Verzending: U kunt uw bestelling op elk moment annuleren zolang deze nog niet is verzonden. Dit biedt u de flexibiliteit om van gedachten te veranderen zonder extra kosten.

Bedenktijd van 14 Dagen: Na ontvangst van uw product heeft u 14 dagen de tijd om te beoordelen of het aan uw verwachtingen voldoet. Binnen deze periode kunt u het product kosteloos retourneren, mocht het niet naar wens zijn.

Retourkosten na de Bedenktijd: Mocht u na de bedenktijd van 14 dagen besluiten om het product te retourneren, dan zijn de retourkosten voor uw rekening. Deze kosten bedragen €6,95, waarmee we het proces voor beide partijen eenvoudig en rechtvaardig houden.

Retourproces: Voor een soepele afhandeling van uw retour, verzoeken wij u contact op te nemen met onze klantenservice. Zij voorzien u van een retourlabel en gedetailleerde instructies voor het terugsturen van uw pakket.

Snelle Terugbetaling: Zodra uw retourzending door ons is ontvangen en verwerkt, zetten we de terugbetaling in werking. U kunt verwachten dat het aankoopbedrag binnen 3-4 werkdagen na verwerking terug op uw oorspronkelijke betaalmethode wordt gestort.

Ons doel is om uw winkelervaring zo aangenaam mogelijk te maken. Daar hoort ook een flexibel en eenvoudig retourbeleid bij, zodat u met vertrouwen en zonder zorgen kunt winkelen.